Jauniešu iniciatīvas projekta ietvaros Blīdenes jaunieši izveido peldošu platformu

Blīdenes aktīvie jaunieši Blīdenes dzirnavu dīķa peldvietā, jauniešu iniciatīvas projekta ietvaros, ir izveidojuši peldošu platformu.

15.augustā Blīdenē notika šī projekta “Peldošā platforma Blīdenes Dzirnavu dīķa peldvietā” atklāšanas pasākums. Blīdenes iedzīvotāji sanāca kopā uz šo pasākumu, un pavadīja lielisku laiku. Visiem bija aizraujošas sarunas un lieliska iespēja piedalīties Lienes Alleres vadītā drošības instruktāžā “Drošība uz ūdens”. Viņa deva iespēju braukt ar supiem un pasākuma dalībnieki pirmo reizi izmēģina jauno platformu, Blīdenes iedzīvotājus priecēja uzkodu galds, ko bija sagādājuši jaunieši. Pasākumā bija laba atmosfēra, un visi bija priecīgi, kā arī jaunieši bija lepni par savu padarīto darbu.

Peldošo platformu var izmantot tikai jaunieši vecumā no 15 gadiem. Uz peldošās platformas vienlaicīgi paredzēts atrasties 8 personām.

Projektu īstenoja un pasākumu rīkoja Blīdenes aktīvie jaunieši Ksenija Mickēviča, Renāte Šampiņa un Nils Šampiņš, jaunieši saka paldies arī sponsoriem MD “Žogi” un Uldim Šampiņam par atbalstu.

Projekts īstenos projektu konkursa “Jaunieši darbībā 2024” ietvaros, to rīko Saldus BJC, finansiāli atbalsta Saldus novada pašvaldība.